Wilt u als bewoner uw rol pakken in de overgang naar aardgasvrij wonen? Of bent u als gemeenteambtenaar bezig met de warmtetransitie? Dan weet u dat een goede samenwerking tussen gemeente en bewoners cruciaal is. Hoe brengt u die samenwerking tot stand? Hoe koppelt u de warmtetransitie aan andere maatschappelijke uitdagingen? Welke gedragskennis kan u helpen in het proces? En hoe ziet het financiële plaatje voor de inwoner eruit?

Dat zijn de vragen waar we op ingaan in deze inspiratiebijeenkomst met vier interactieve workshops. Alles om u als bewoner of gemeenteambtenaar te inspireren en de buurt of wijk in beweging te brengen naar een aardgasvrije toekomst.

Het programma

Een keynote spreker vertelt meer over co-creatie. Vervolgens starten de workshops in twee rondes. U kunt u dus voor twee workshops inschrijven. Goed om te weten: per regio maken we de workshops zoveel mogelijk op maat! Met voorbeelden uit de regio en antwoorden op de vragen die je bij de inschrijving kan stellen. Na de workshops is er ruimte om te ontmoeten en netwerken, in een ongedwongen setting van een borrel én in spannende speeddates.

Meer informatie over deze sessie leest u op deze pagina. U kunt u aanmelden voor deze sessie door dit formulier in te vullen.